Standardrom

Standardromma våre er ideelle for inntil to personar. Her kan de senke pulsen i sitjegruppa, eller nyte eit langt bad i badekaret. På rommet har du TV, minibar, telefon, bad med hårfønar, badekåpe og tøflar. Trådlaust Internett er sjølvsagt inkludert.

Frå kr. 1980,-

Pris for 2 personar per døgn, inkl. frukost

Rom med fjordutsikt

Dette er rommet for deg som elskar god utsikt - her kan du nyte synet av den spektakulære Geirangerfjorden. Rommet har eiga sittegruppe, plass til to ekstra senger, samt bad med badekar. På rommet har du TV, minibar, telefon, bad med hårfønar, badekåpe og tøflar. Trådlaust Internett er sjølvsagt inkludert.

Frå kr. 2680,-

Pris for 2 personar per døgn, inkl. frukost.

Deluxerom

Våre deluxerom er av nyare standard, og er ideell for inntil to personar. Her kan de senke pulsen i sitjegruppa, eller nyte eit langt bad i badekaret. På rommet har du TV, minibar, telefon, bad med hårfønar, badekåpe og tøflar. Trådlaust Internett er sjølvsagt inkludert.

Frå kr. 2680,-

Pris for 2 personar per døgn, inkl. frukost.

Deluxerom med fjordutsikt

Dette er rommet for deg som elskar god utsikt - her kan du nyte synet av den spektakulære Geirangerfjorden frå rommet sin eigen balkong. Rommet har eiga sittegruppe, plass til to ekstra senger, samt bad med badekar. På rommet har du TV, minibar, telefon, bad med hårfønar, badekåpe og tøflar. Trådlaust Internett er sjølvsagt inkludert.

Frå kr. 2960,-

Pris for 2 personar per døgn, inkl. frukost.

Juniorsuite

I våre juniorsuitar har du rom til å senke skuldrane. La roa innta deg i det du set deg til rette i ei av sitjegruppene, eller nyt eit lenger bad i badekaret. Rommet har sovealkove. Trådlaust Internett er sjølvsagt inkludert.

Frå kr. 3500,-

Pris for 2 personar per døgn, inkl. frukost.

Deluxesuite

Deluxesuite er ei større suite med mykje plass til rådigheit. Ved arbeidsbordet kan du gjere deg ferdig med alt som heiter jobb, før du lener deg tilbake i ei av sofagruppene. Du kan også nyte eit måltid ved middagsbordet, om du ynskjer det. Badet er romsleg med både badekar og separat dusj. Trådlaust Internett er sjølvsagt inkludert.

Frå kr. 5500,-

Pris for 2 personar per døgn, inkl. frukost.

Spasuite

I Spasuitene kan du la omgjevnadane overvelde deg både morgon og kveld. Suita er stor og delikat, med boblebad på terrassen, samt balkong tilknytta soverommet. I stua har du både spisestue, sofagruppe, avslappingsstolar og gasspeis. Frukost på rommet og inngang til Union Spa er sjølvsagt inkludert i opphaldet. Trådlaust Internett er sjølvsagt inkludert.

Frå kr. 8500,-

Pris for 2 personar per døgn, inkl. frukost og inngang Union Spa

Spasuite

Spasuitene er for deg som vil ha alt. Moglegheita til å sitje i badekaret med utsikt over fjorden, og etterpå ta turen i badstua. Om du vil, kan du også nyte ein minihamam på badet. Frukost på rommet og inngang til Union Spa er sjølvsagt inkludert i opphaldet. Trådlaust Internett er sjølvsagt inkludert.

Frå kr. 8500,-

Pris for 2 personar per døgn, inkl. frukost og inngang Union Spa