Standardrom

Standardromma våre er ideelle for inntil to personar. Her kan de senke pulsen i sitjegruppa, eller nyte eit langt bad i badekaret. På rommet har du TV, minibar, kaffemaskin, te-koker, telefon, bad med hårfønar, badekåpe og tøflar. Trådlaust Internett er sjølvsagt inkludert.

Frå kr. 1945,-

Pris for 2 personar per døgn, inkl. frukost

Familierom

Store familierom med utsikt til fjella, elva eller hagen. Du kan også velge å oppgradere til fjordutsikt mot eit lite tillegg i pris. Her kan de senke pulsen i sitjegruppa, eller nyte eit langt bad i badekaret. På rommet har du TV, minibar, kaffemaskin, te-koker, telefon, bad med hårfønar, badekåpe og tøflar til dei vaksne. Trådlaust Internett er sjølvsagt inkludert. Passar for 2 vaksne i dobbelseng, og 2 barn på sovesofa eller i køyeseng.

Frå kr. 2990,-

Pris for 2 vaksne og 2 barn inkl. middag, frukost og inngang i Union Bad.

Rom med fjordutsikt

Dette er rommet for deg som elskar god utsikt - her kan du nyte synet av den spektakulære Geirangerfjorden. Rommet har eiga sittegruppe, plass til to ekstra senger, samt bad med badekar. På rommet har du TV, minibar, kaffemaskin, te-koker, telefon, bad med hårfønar, badekåpe og tøflar. Trådlaust Internett er sjølvsagt inkludert.

Frå kr. 2395,-

Pris for 2 personar per døgn, inkl. frukost.

Deluxerom med fjordutsikt

Dette er rommet for deg som elskar god utsikt - her kan du nyte synet av den spektakulære Geirangerfjorden frå rommet sin eigen balkong. Rommet har eiga sittegruppe, plass til to ekstra senger, samt bad med badekar. På rommet har du TV, minibar, kaffemaskin, te-koker, telefon, bad med hårfønar, badekåpe og tøflar. Trådlaust Internett er sjølvsagt inkludert.

Frå kr. 3145,-

Pris for 2 personar per døgn, inkl. frukost.

Juniorsuite

I våre juniorsuitar har du rom til å senke skuldrane. La roa innta deg i det du set deg til rette i ei av sitjegruppene, eller nyt eit lenger bad i badekaret. Rommet har sovealkove. På rommet har du TV, minibar, kaffemaskin, te-koker, telefon, bad med hårfønar, badekåpe og tøflar. Trådlaust Internett er sjølvsagt inkludert. 

Frå kr. 3545,-

Pris for 2 personar per døgn, inkl. frukost.

Suite

Store delikate suiter på mellom 65-81 kvadrat. Stua har både spisestue, sofagruppe og skrivebord. Spektakulær utsikt mot fjorden eller mot Flydalsjuvet. Separat soverom med stor dobbeltseng. Stort fint bad med badekar og separat dusj. På rommet har du TV, minibar, kaffemaskin, te-koker, telefon, bad med hårfønar, badekåpe og tøflar. Trådlaust internett er sjølvsagt inkludert. 

Frå kr. 5695,-

Pris for 2 personar per døgn, inkl. frukost.

Spasuite

Spasuitene er for deg som vil ha alt. Moglegheita til å sitje i badekaret med utsikt over fjorden, og etterpå ta turen i badstua. Om du vil, kan du også nyte ein minihamam på badet. Frukost på rommet og inngang til Union Spa er sjølvsagt inkludert i opphaldet. På rommet har du TV, minibar, kaffemaskin, te-koker, telefon, bad med hårfønar, badekåpe og tøflar. Trådlaust Internett er sjølvsagt inkludert.

Frå kr. 8725,-

Pris for 2 personar per døgn, inkl. frukost og inngang Union Spa