05. juni 2024

Fotokonkurranse 2024

De Historiske gjentek suksessen frå i fjor sommar og lanserer også i år ein fotokonkurranse! 

Del ditt beste reisefoto!

Skal du besøke oss eller eit anna historisk hotell eller spisesteder i sommar? Del ditt beste sommarbilde med oss på Instagram med taggen #noeavdetbeste2024 og bli med i trekninga av ei valfri rundreise i Norge for to personar!

Vi ønskjer oss bilder av:

  • Den beste hotellutsikta
  • Den beste matopplevinga
  • Aktivitetar i nærområdet
  • Den beste køyreopplevinga

Premie: Ender du opp som hovudvinnar får du sjølv velge premien din blant alle DHH kortferier i Norge. Det einaste du treng å stille med er eigen transport.

Som bonus vil vi og trekke nokre heldige vinnarar undervegs som kvar vil stikke av med eit gåvekort på 1500 kr frå De Historiske.

Hovuddvinnaren blir trekt fredag 1. september. 

Delkonkurranse Hotel Union Geiranger
I tillegg lanserer vi på Hotel Union i Geiranger ein eigen delkonkurranse der vi trekk ein heldig vinnar blant alle bidraga med motiv frå Hotel Union Geiranger/ Geiranger. Premien vil vere Fjordromantikk for 2 personar som inkluderer overnatting i rom med fjordutsikt, frukost og middag, samt inngang til Union Bad&Spa under opphaldet (verdi kr. 4200,-). Vi trekker ein heldig vinnar fredag 1. September, og med samme reglar. 

Slik deltek du:

1. Last opp bildet ditt på Instagram

2. Tagg og følg @dehistoriske og @hoteluniongeiranger
 
3. Bruk emneknaggen #noeavdetbeste2024 
 
4. Tagg det historiske hotellet eller spisestedet hvor bildet er tatt 
 
 Du kan og sende bilder til info@dehistoriske.no

Masse lykke til!

Konkurransevilkår og betingelser

Kriteriet for å kunne delta i trekninga er at bildet må ha blitt tatt hos eller nært våre historiske hoteller, spisesteder eller historiske skip.

Du samtykker til følgende vilkår og betingelser for denne konkurransen når du tagger bildet og/eller sender dem til oss på epost:

• Alle deltakere må selv ha tatt bildene de laster opp, og ha rettighetene til å dele dem. Hvis det er personer på bildet, må du be om deres tillatelse til at bildene kan publiseres. Tillatelse fra foresatte må være forhåndsklarert for barn under 15 år. 

• De Historiske er på ingen måte ansvarlig for krav i tilknytning til et bilde som er publisert på Instagram eller sendt oss på epost med formål å delta i konkurransen. Deltakere er ansvarlige for eventuelle krav som oppstår som følge av bruk av bildet. 

• For å delta må du enten laste opp bilder på Instagram og tagge med #noeavdebeste2024 eller sende på epost til oss: info@dehistoriske.no. Skriv De Historiske fotokonkurranse i emnefeltet. Husk at du må ha åpen bruker på Instagram for å delta. 

• Konkurranseperioden er 19. juni  – 1. september 2024. Bilder sendt inn etter denne perioden vil ikke bli vurdert. Det vil bli trukket en hovedvinner. og rundevinnere underveis. Vinnerne vil bli kontaktet, samt at bildene blir delt i De Historiskes egne kanaler.

• Vinnerne kåres basert på konkurransens tema, og etter skjønn. Juryen består av medlemmer og representanter fra De Historiske. Vinnerne er selv ansvarlige for å betale eventuell skatt på premiene.  

• De Historiske og Hotel Union Geiranger forbeholder seg retten til å dele alle innkomne bidrag i egne kanaler, som sosiale medier og på dehistoriske.no. Fotograf vil bli kreditert.