07. - 09. november

Førjulshelg med smak av italiensk jul

Vi innleier jula sine matopplevingar med ei førjulshelg inspirert av Italia! Frå dei nordlege fjella, via Piemonte og Toscana, heilt ned til solfylte Sicilia set vi fram ein buffet som bugner av italienske julesmakar. 

Gled deg til eit rikt utval av kalde, varme og søte retter - ekte smakar av Italia i julestemning. 

Frå vinkjelleren vår hentar vi fram gode drikker (vinar og andre dråper) som løfter måltidet. 

Buon Natale!

Har du lyst til å få meir kunnskap om italienske viner til våre norske juletradisjonar?
Vi får besøk av Vino Pimonte og sommelier Jeanette Bohinen:
«Jeanette Bohinen er restaurantsjef i Vino Bar. Jeanette kjem opprinneleg frå Hammerfest, men flytta til Oslo i 2004 og starta som kokkelærling på Statholdergaarden. Videre gikk ferda til Sydney før ho returnerte til Oslo og jobba som restaurantsjef ved Restaurant Fjord og Restaurant Annen Etage. Den siste tida i Oslo jobba ho som F&B Manager på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo. Jeanette er og utdanna vinkelner ved Norsk Sommelier Utdannelse».

Helgepris frå kr. 3595,- pr. person i standard dobbeltrom inkludert middag og frukost, samt inngang til Union Bad. 

09A3971954D048AF9DDD56CD3A9ED1B9.jpg


Bestill opphald