29. - 31. oktober

Strikkehelg

Vi gjentek suksessen frå i fjor og inviterer til strikkehelg her på Hotel Union frå 29.-31. oktober. Dette er helga for den strikkeglade! Her får du tips og råd og inspirasjon til ditt neste strikkeprosjekt! 

Vi får mellom anna besøk av strikkedesigner og forfatter Marte Helgetun, Oleana og Bente Ban Opshaug frå "Butikken" på Stranda. I tillegg får vi besøk av Babor. Meir informasjon om program kjem etterkvart.

MARTE HELGETUN blei født i 1975 i Rindal på Nordmøre. Ho er utdanna grafisk designer og har arbeida i mange år som AD i reklamebransjen. I 2010 etablerte ho nettsida martehelgetun.no, som raskt utvikla seg til noko meir. Hittil har ho gitt ut 3 strikkebøker gjennom Gyldendal Forlag, og arbeider i dag som strikkedesigner på heiltid. 

Sitat Marte Helgetun:

"Noen ganger går faktisk drømmer i oppfyllelse.

 I slutten av oktober pakker jeg bilen full av garn og snur nesen mot Geiranger.

Jeg kan nesten ikke vente med å vise dere hva jeg har jobbet med den siste tiden…  Vi krysser fingrene for at leveringen går etter planen, og kan fylle opp bilen med eget garn som kommer rett fra produksjon i månedsskiftet september/oktober. Dette gleder jeg meg virkelig til å presentere til dere på strikkehelga. Jeg kan ikke si så mye enda, men følg gjerne med på Facebook og instagram der kommer det nok noen smakebiter etter hvert. Noen ganger går faktisk drømmer i oppfyllelse!"

Helgepris frå kr. 2950,- per person.
Prisen inkluderer:

  • Overnatting i standard dobbeltrom frå fredag - søndag.
  • Frukost og middag.
  • Forelesningar.
  • Inngang i Union Bad.
Marte Helgetun

Bestill opphald