16. - 18. oktober

Sjømathelg

Den norske sjømaten er ettertrakta over heile verda på grunn av den høge kvaliteten. Vi har lange tradisjonar for å servere laks, aure, breiflabb og andre fiskeslag på beste vis. No kombinerer vi dei gamle oppskriftene med det aller siste på matfronten, for å sikre oss nye smaksopplevingar. Dermed blir det varmt og kaldt, søtt og salt, og mykje godt attåt.

Oktober gir ofte kaldt og klart ver på Sunnmøre – det innbyr til friske turar i skog og mark. I Geiranger kan du legge ut på toppturar året rundt, og vi skaffar gjerne guide. Dersom du ikkje har gått dei 327 trappetrinna ned langs den buldrande Storfossen, bør du unne deg turen. Det gir gjerne skrekkblanda fryd for både små og store Bukkane Bruse.

Helgepris frå kr 3350,-
Prisen gjeld per person, 2 døgn i standard dobbeltrom, inkl. middag, frukost og inngang Union Bad.