07. - 16. oktober

Haustferie

Haustferien på Hotel Union er eit høgdepunkt for mange barnefamilier! Opplev Geiranger i haustfargar! Hausten er ei fin tid for å gå turar i fjellet, og Geiranger har mange flotte turar å by på med ulik lengde og vanskegrad - her har vi samla nokre gode tips til familievennlige turar: https://www.hotelunion.no/arti... På hotellet byr vi på mange spennande aktivitetar - barnedsico, aktivitetsrom og leikerom, leik og moro i bassenget. Helga 14.-16. oktober får vi besøk av tryllekunstneren Robin som byr på både trylleshow, ballongskule, trylleskule mm. 

image00004.jpeg


Vitenshow med Dennis Siva og Stian Sandø
Laurdag 15. oktober inviterer vi til vitenshow og spennande aktivitetar med Dennis Siva (kjent frå Newton og Kompani Lauritzen) og Stian Sandø (kjent frå NRK Super). Meir informasjon om program og aktivitetar kjem!

Aktivitetar og opplevingar i Geiranger
Geiranger har mange spennande aktivitetar å by på - Zipline og Via ferrata hos Explore Geiranger, lei kajakk eller bli med på rib-tur eller sightseeingtur på fjorden med Geiranger Fjordservice, besøk dyra på Vesterås Gard og nyt ein god lunsj, tips til fleire aktivitetar og opplevingar finn du på www.geiranger.no.

hotel_union_geiranger_hst_tonemolnes_2018_TMO3645.jpg
hotel_union_geiranger_hst_tonemolnes_2018_TMO3949.jpg