25. september - 11. oktober

Haustferie veke 40 og 41

Haustferien på Hotel Union er eit høgdepunkt for mange barnefamilier! I år arrangerer vi mellom anna kokkekurs, og her får husets yngste lære seg å lage enkle kåassikarar dei kan overraske resten av familien med. Vi stiller med kvalitetssikra oppskrifter og forkle, det einaste kokkespirane treng å ta med er godt humør!

Vi spår at mange har lyst til å prøve den nye ziplinen i bygda, den passar for både små og store tøffingar! I same området er det også Via Ferrata, som også passar for born heilt ned til 10 år. Mange barnefamilier syns det er gøy å leige elbil - akkurat passeleg til ein liten og ein stor!

Laurdag 10. oktober blir det minikonsert med eMMA - søstra til den populære duoen Markus og Martinus. 

Hotellet byr også på barnebasseng, barneklubb og barnebuffe. Det blir og eigen borneinnsjekk! Barnediso blir det dessverre ikkje i år grunna smittevernhensyn.

Familiepakke frå kr 3 090,- pr døgn for 2 vaksne og 2 born.
Prisen gjeld 2 vaksne og 2 born, eitt døgn i standard dobbeltrom, inkl. middag, frukost og inngang Union Bad. Pris per vaksen frå kr 1390,-. Prisen gjeld per person, eitt døgn i standard dobbeltrom, inkl. middag, frukost og inngang Union Bad. Seniorpris frå kr 1190,- per person, samme pris for standard enkelt- og dobbeltrom.

Sjekk ut vårt spennande program for haustferien


Bestill opphald