08. - 10. mars

Jentehelga 2024

Datoane for Jentehelga 2024 er klar - 8.-10. mars er det klart for aktive og kjekke dagar her i Geiranger! Samle venninnegjengen til ei sosial helg med mange kjekke aktivitetar - ulike treningsøkter, foredrag, cold water swimming, yoga, god mat og drikke! Kva er vel betre enn å feire kvinnedagen 8. mars i lag med mange andre kjekke og flotte damer her hos oss? Meir informasjon om program og dei ulike aktivitetene blir lagt ut etterkvart, men tradisjonen tru så lovar vi at det blir eit innhaldsrikt og spennande program med ulike treningsøkter, foredrag, god mat og drikke, spa og velvære!

Vi jobbar med å få på plass eit innhaldsrikt program for neste års Jentehelg - som faktisk er 15 års jubileum for "Jentehelga"! I tida framover vil vi legge ut smakebitar:

Fredag 8. Mars på sjølvaste kvinnedagen inviterer Iselin Guttormsen til One Night Stand!

One Nigth Stand _Funk Header_.jpg

Sexolog, influencer og mor Iselin Guttormsen debuterer med sitt aller første liveshow, "One Night Stand". Showet tar oss med på en reise gjennom menneskers vei til det beryktede "ligget" og utforsker morsomme og overraskende paralleller til dyreriket underveis. Med temaer knyttet til menneskelig sårbarhet og humor, er showet både viktig og lystig - en unik opplevelse som dykker ned i daler og topper av vår menneskelige natur. 

Iselin Guttormsen tar oss med på en reise som er både sårende og morsom, med håp om å gi publikum en ny forståelse for både seg selv og partneren. Passer for alle fra 18 år, og spesielt relevant for de som er klare for en AHA-opplevelse om sitt eget dyrerike!

Dørene åpner 18:00
Showstart 19:00
Varighet 1,5 time + pause

Arrangeres av Eccenctric People. 

Billettar kan du kjøpe her: https://billett.unitedtickets....

Yogaogcold.jpg


Yoga og cold water swimming
Tradisjonen tru inviterer vi til ulike yogaøkter og Cold water swimming i fjorden med Vendela og Linda. 

Hudpleiekurs og individuell hudanalyse med Babor
Under Jentehelga får vi besøk av dyktige damer frå Babor som tilbyr hudpleiekurs og individuell hudanalyse.

Meir program blir lagt ut innen kort tid!

Her kan du sjå programmet frå forrige jentehelg - Jentehelga 2023

_TMO2494_E.jpg
_1267730.jpg