08. - 10. mars

Vinterhelg med sjømatbuffé

No er det på tide å samle vennegjengen. Kva er vel ei betre anledning enn ei vinterhelg i Geiranger, med sjømatbuffé? Denne helga byr vi igjen på havets spiskammers, med alt frå tradisjonelle fiskeretter og skaldyr til nye smakskombinasjonar og sushi. Vin frå vår eigen vinkjellar høyrer med.

Last ned program (pdf)

Nettpris:
Vi har nettpriskampanje på utvalde helger, om du bestillar rom på hotelunion.no/booking før 17. februar 2019.
 
Helgepris, nettpris kr 2 772,-
Ordinær pris kr 3 080,-
Prisen gjeld per person, 2 døgn i std. dobbeltrom, inkl. halvpensjon og inngang Union Bad.


Fredag – Laurdag kr 1 390,-
Pris pr person, 1 døgn i std. dobbeltrom, inkl halvpensjon

Laurdag – Søndag kr 1 690,-
Pris pr person, 1 døgn i std. dobbeltrom, inkl halvpensjon

Enkeltromtillegg; kr 360,-

Bestill opphald