Mat og drikke
  • language

  • Developed by Eyego

    Mat & Drikke

    Vår filosofi er å lage god, norsk mat av dei aller beste råvarene. Lokale og regionale matprodusentar leverer ettertrakta råvarer som kje, lam, laks, spekemat og ost. Frå gardane i området får vi lefser, frukt og bær. Råvarene vert sette saman til spanande smakskombinasjonar og stadig nye oppskrifter. Kjøkenet på Hotel Union Geiranger lagar helst maten frå grunnen av, og mange av oppskriftene har følgt hotellet i generasjonar. Vi nyttar mange av temahelgane våre til å setje fokus på gode råvarer, spennande smakar og god drikke.

    À la carte-meny (PDF)

    Smårettmeny (PDF)

    Skreddarsydde matopplevingar

    Kontakt Hotel Union sitt kjøken:
    kjokken@hotelunion.no
    Tlf: 70 26 83 09

     

     

    6216 Geiranger, Norway, +47 70 26 83 00, geiranger@hotelunion.no, Kontakt oss

    Gåvekort 

    Gåvekort

    Konferanse 

    Konferanse

    Rom på Union 

    Rom på Union

    Standard N

    Standard

    Rom med fjordutsikt 

    Rom med fjordutsikt