NO EN

Bli med på ei aktivitetshelg som gir deg lyst til å halde deg i form!
Pia Seeberg og Sølve Sundrehagen følger oss gjennom helga, som vil bestå av enkle og effektive treningsøkter, samt inspirerande foredrag. Vi byr også på imponerande natur, rolige timar på Spa, sosial hygge og fantastiske matopplevingar. 

Aktivitetshelga passar for absolutt alle, då treningsopplegget blir tilpassa kvar enkelt. Du reiser garantert heim med økt sjølvkjensle, meistringskjensle og ein haug av inspirasjon, kombinert med ein småstøl kropp.


Sjå program for helga her!


Pia Seeberg og Sølve Sundrehagen
Pia er fysisk og mental trenar, og vil ta oss igjennom effektive treningsøkter som kan gjerast kvar som helst, når som helst, i tillegg til inspirerande foredrag om eigentrening og kvardagsstress. Sølve er utdanna personleg trenar og gruppeinstruktør, og skal i løpet av dei ulike treningsøktene vise deg korleis du kan trene helsesmart og effektivt, samstundes som du har det gøy, blir sterkare og held motivasjonen på topp.


Helgepris 10.-12. november, frå kr 3950,-
Per person i standard dobbeltrom, fredag-søndag, inkl. inngang Union Bad & Spa, treningstimar med Sølve og Pia, frukost, middagsbuffé på fredag, salatbuffé og viltbuffé på laurdag.